{Play}

Les reserves de viatges en ferri per a visitar Formentera van créixer un 351% durant els mesos de maig i octubre de 2023 en comparació amb el mateix període de l'any anterior, segons la plataforma de compra de bitllets Omio.

Aquestes són algunes de les dades que s'extreuen del balanç de vendes de passatges de ferri en el conjunt d'Espanya en 2023, quan les reserves van augmentar un 78%, la qual cosa reflecteix una «creixent preferència pels viatges marítims entre els viatgers nacionals i internacionals», segons ha indicat Omio a través un comunicat.
Així, les rutes entre Barcelona i València cap a les Balears van destacar com les més populars entre els viatgers espanyols, en representar gairebé el 75% del total de reserves en ferris. A més, les illes d'Eivissa i Mallorca són les preferides pels espanyols entre maig i octubre.

D'altra banda, les dades de Omio també revelen que la tendència de triar viatjar en ferri s'estén entre els viatgers internacionals, entre els quals s'inclou italians, alemanys i britànics.

«Una de les raons principals darrere d'aquesta preferència és l'experiència que ofereix el viatge en ferri, en permetre als viatgers sentir que les seves vacances comencen des del moment en què arriben al port», ha destacat la plataforma.