{Play}

Gent per Formentera ha emès una nota de premsa en la qual sol·licita respecte per la feina feta pels funcionaris i tècnics del Consell a la mesa de contractació i el criteri jurídic i econòmic del secretari i l'interventor de la institució, i "es procedeixi a l'adjudicació als aspirants més ben puntuats per respectar els seus drets, protegir la seguretat jurídica del Consell i assegurar que aquest estiu puguem recuperar els quioscos de platja, un dels serveis essencials i més apreciats pels residents i els turistes".
Promeses de Sa Unió a les dues parts licitants
Segons GxF, "la lluita de poder entre el president i Sa Unió i les promeses que va fer Sa Unió a les darreres eleccions, tant als antics concessionaris dels quioscos com als millor valorats al concurs, estan convertint la situació en un veritable perill per a la institució", ja que, segons afirmen, els membres de l'actual equip de govern "varen prometre als que havien guanyat el concurs que se'ls adjudicaria al més aviat possible, i als antics concessionaris que els prorrogarien la concessió o es faria un nou concurs, tot sabent que no podrien acontentar ambdues parts".
La formació insularista continua declarant que són "molt conscients" que el concurs dels quioscos de platja "va
generar i genera molta polèmica, que es tracta d'un procediment que mai no podrà deixar content tothom i al llarg del passat mandat es va treballar per deixar la feina feta i fer-la correctament".

Així, consideren la situació actual "molt preocupant", ja que la resolució d'aquest afer està paralitzada des que es va iniciar el mandat "i ara tenim dues posicions polítiques oposades dins el Consell, funcionaris que posen per escrit que el procés està aturat per voluntat política, amenaces de responsabilitats penals cap als membres de la Junta de Govern i una manca absoluta de confiança en els juristes i tècnics de la institució que feren tota la tramitació".
GxF afegeix que "Sa Unió ha estat incapaç de prendre cap decisió. Al contrari, ha estat buscant excuses i inventant falsedats per no fer front a les conseqüències de les seves enganyoses promeses electorals".

 

ENQUESTA: S'ha de declarar "desert" el concurs dels quioscos de platja i convocar-ne un de nou?