{Play}

El FC Luchador de Sant Antoni ha fet arribar un comunicat a Formentera Ràdio en el que afirma que no hi va haver agressió per part d'un jugador del FC Luchadoral delegat del Formentera B i pare del jugador Adan Ferrer que pogués motivar la reacció violenta del també conseller de GxF.
Recordem que Adan Ferrer ha dit en les darreres dates que no va "saber gestionar veure com un jove agredia al meu pare de 61 anys" en un vídeo que va difondre a les seves xarxes socials.
Segons el comunicat del FC Luchador: "El més sorprenent per al nostre club i per a perplexitat de tot el camp de futbol, va ser que una persona que ostenta un càrrec públic oferís aquell espectacle. Lluny d'un comportament modèlic, com el dels nostres aficionats, aquesta persona va accedir al camp per a agredir a un dels nostres jugadors. Va ser aquest comportament, totalment fora de lloc i reprotxable, el que va detonar la batussa entre tots dos equips".
L'FC LUCHADOR desmenteix la versió de Ferrer i destaca que "només hi ha un agredit en aquesta història i és el nostre jugador, al qual animem i secundarem si decideix emprendre accions legals contra l'agressor".
Expedient sancionador de la SD. Formentera i "perdó" de GxF
En una nota, la SD Formentera lamenta enèrgicament "la violència verbal i física, que no ha de formar part del futbol ni de l'esport, i així ho entenem en aquest club i ho transmetem habitualment i amb convenciment per nombroses vies i a tot el nostre entorn" i va anunciar que ha obert un expedient sancionador al jugador.
D'altra banda, Gent per Formentera, formació de la qual Adan Ferrer n'és conseller, va reunir la seva executiva per a analitzar els fets, que van qualificar de "reprovables". La nota afegia que "les accions de diumenge no defineixen a Adan" i van acceptar les seves disculpes i li van demanar que aquesta experiència "sigui una lliçó per treballar en l'erradicació de la violència en tots els àmbits".