{Play}

El Consell Insular de Formentera participarà un any més en l''Hora del Planeta', per la qual ajuntaments, ciutadania, entitats i empreses apaguen els llums durant una hora per demostrar d'aquesta forma el seu compromís amb la naturalesa i amb la lluita contra el canvi climàtic.
Sota el lema 'Apaga el llum i dona-li una hora al planeta' dissabte que ve, 23 de març, de 20.30 hores a 21.30 hores tots els edificis del Consell i els principals monuments de l'illa es quedaran a les fosques per demostrar la preocupació de la institució per la deterioració ambiental del planeta i per a ressaltar la urgent necessitat d'actuar.
Segons han destacat des de l'ONG WWF, organitzadora d'aquesta 'Hora del Planeta', 2024 ha començat com va acabar 2023, amb rècords de temperatura, i amb una pertinaç sequera que afecta greument massa zones del nostre país.
Per això, consideren que és el moment d'estalviar energia, deixar de cremar combustibles fòssils i restaurar boscos, rius, aiguamolls i costes, a més de prendre mesures individuals per a viure de manera sostenible i instar empreses i governs que ajudin a construir una societat amb naturalesa positiva i neutra en carboni.