{Play}

El jardí de ses Eres acollirà dissabte que ve, 23 de març, 'La Petita Intercultural', una jornada de diversió i entreteniment per als més joves de la casa integrada en la programació de la Formentera Intercultural 2024, que pretén oferir un espai de reflexió per a la societat de Formentera entorn del fet migratori, a les desigualtats, a la integració, i la convivència.
De 16.30 a 20.30 hores tots els que s'acostin al jardí de ses Eres podran gaudir de nombroses activitats i tallers, entre els quals es troben el punt de llibre en cal·ligrafia àrab; taller de henna; taller de l'arbre dels desitjos'; taller de dibuix per a vestir personatges de diferents cultures; taller de hama beads de banderes del món; taller de xapes amb les banderes del món; taller infantil 'memory del món'; joc gegant de tauler 'Party de les cultures'; mini gimcana 'La volta al món'; zona de jocs al voltant del món i un espai tranquil-racó de lectura.
Així mateix, hi haurà castells inflables i, a partir de les 18 hores, una gimcana intercultural per a nens a partir de 10 anys a càrrec del Casal de Joves i de Formentera Marxa. La Petita Intercultural finalitzarà amb una Holy Party!, a partir de les 20 hores.
La música serà a càrrec de PD Padgesa i hi haurà berenar per a tots els participants amb dolços i té marroquins.
La Petita Intercultural és organitzada pel Servei d'Immigració de l'àrea de Benestar Social del Consell Insular de Formentera.