{Play}

Les associacions ABRO i AEPAF, a través de PIMEF, han organitzat el "I Concurs de Frita amb Molt de Gust" a Formentera per a promocionar el producte i la gastronomia de Formentera.
La iniciativa compta amb la col·laboració del Consell, amb l'objectiu de potenciar el turisme gastronòmic, desestacionalitzar i donar valor a la circularitat necessària entre el sector primari i el sector de la restauració.
El concurs es farà el dissabte 23 de març en l'espai cultural de Sant Ferran i es tracta d'un certamen obert a 16 participants dels quals es reserven un mínim 4 places perquè participin restaurants, i en cas de no ocupar-se la resta d'interessats poden ocupar-les.
Els interessats a participar podeu apuntar-vos a PIMEF a través del telèfon 971 32 25 20 o del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places s'adjudicaran en funció d'ordre d'inscripció.
Bases de Participació
El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 11 de març.
Cada participant cuinarà i servirà un mínim de 50 racions de la frita a la seva elecció (Polp, calamar, porc, etc.) i se serviran fins a fi d'existències.

Els plats i coberts i tovallons per a servir les racions seran proporcionats per l'organització per a assegurar-se una grandària petita i homogènia.

El producte i el material per a cuinar (fogons, utensilis, etc.) serà a càrrec dels participants.
Els participants que emprin productes de Formentera obtindran puntuació extra a la valoració final.

Pel que fa als premis, hi haurà un 1r dotat amb 1.000 euros, un 2n amb 500 i un 3r amb 300 euros.