{Play}

La Boca Espai de Cultura, organitzarà enguany durant el mes de maig a Menorca la VIII edició de LA BOCA ERÒTICA Festival Internacional de curtmetratges de temàtica Sexual.
En el marc del festival hi ha dues activitats paral·leles que són dirigides no sols als residents de Menorca sinó a residents de Formentera a causa de la col·laboració establerta amb el Formentera Film Festival, organitzat pel col·lectiu FormenterArt i el Consell Insular de Formentera, des de la seua creació, a través de diferents projectes i intercanvis.
V concurs de Relats Eròtics
Es podran presentar treballs fins al pròxim 15 d'abril, oberts a persones majors de 16 anys.
Adjuntam les bases del concurs i el cartell.
D'altra banda, tendrà lloc una exposició en col·laboració amb la galeria Àtica, sota el nom d'"EROS" Erotisme, Libido i Sexualitat, que estarà en la galeria Àtica, situada al port de Maó, del dijous 2 de maig al diumenge 2 de juny.
Estaran convidats diversos artistes, tant de les illes com de la península i amb presència d'algun artista internacional.
Els artistes de Formentera que vulguin participar amb la seua obra poden consultar les bases a www.labocaerotica.com.es o poden demanar informació i bases a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El festival comptarà amb una secció Oficial a concurs, microteatre, performance, tallers, projeccions especials, llargmetratges i altres activitats.