{Play}

Dijous 8 de febrer van venir n'Eduard i na Paquita del parc natural de Les Salines a l'escola de La Mola, per realitzar un taller sobre els lirons de coa blanca. Una vegada acabat el taller anaren al bosc del pati a instal·lar tres casetes per a dur a terme un estudi científic experimental sobre els lirons.

 

Els infants preocupats perquè aquest estudi es pugui fer, volen demanar a la població que per favor respectin aquest material i ni el toquin, ni el piquin, ni l'obrin, ni el facin malbé, ni el robin, ja que si no, molestaran als lirons o animals que hi puguin viure dins, i es pensaran que és una trampa i no una caseta.

 

Els infants, junt amb una mestra, som els encarregats de fer aquest estudi podent obrir només una volta al mes la caseta per poder observar i anotar el que hi ha a l'interior.

 

Aquesta és una notícia redactada pels mateixos alumnes de l'escola i que hem locutat tal com ens l'han fet arribar. Vaja, que els mateixos alumnes de l'escola de La Mola han fet de periodistes per un dia. I a més, de veritat.