El vicepresident del Consell d'Eivissa, Mariano Juan, i el diputat autonòmic Jacobo Varela, han comparegut aquest passat dimarts davant la Comissió General de Consells Insulars del Parlament per a presentar la iniciativa legislativa que té com a objectiu limitar l'accés de vehicles a l'illa d'Eivissa. Una iniciativa promoguda pel Govern insular i que es tramita en aquests moments davant la Cambra autonòmica amb la finalitat que pugui començar a aplicar-se ja en 2025.

Tant Mariano Juan com Jacobo Varela, han assegurat que és «un orgull com a eivissencs participar en una llei feta des d'Eivissa i per a Eivissa». Els dos eivissencs han assenyalat també que aquesta iniciativa és «una decidida aposta per la sostenibilitat i el benestar dels ciutadans» a més d'«una oportunitat única d'avançar». També el diputat popular ha volgut deixar clar que serà una llei oberta a les aportacions de tothom.

Per primer cop, des de Formentera hem avançat a Eivissa amb qüestions mediambientals? Ho comentem amb el diputat popular Jacobo Varela.